Altijd de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers

Recruitment & passie voor bemiddelen van werknemers

Wil je graag werken in de techniek of bouw? Bij Hoop4 EU bieden wij vast werk, tijdelijk werk, fulltime en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Of je nu een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan: bij Hoop4 EU hebben wij een breed scala aan banen in de techniek. Heb je hulp nodig of wil je advies? Neem dan contact met ons op.

Hoop4 EU Winnaar in recruitment

Hoop4EU is sparringpartner voor werkgevers met Commerciële, (Product)Marketing en Directie vacatures. Voor bedrijven in de techniek vinden we als werving-en selectiebureau we samen met u de Accountmanager, Marketing Manager of Executive om uw bedrijf de volgende stap te laten maken. Voor een adviesgesprek neem contact op met een van onze Adviseurs.

Wij bemiddelen & plaatsen de juiste werknemers bij onze werkgevers

Ben jij klaar voor een uitdaging in de techniek of bouw? Wij zoeken voor jou een baan die aansluit bij jouw wensen. Bekijk de actuele vacatures of laat een open sollicitatie achter. Ga jij voor een nieuwe baan? Ga dan voor Hoop4 EU, het werkt!

Referenties