Over Hoop4eu

Wij geloven niet in één standaard oplossing - iedere organisatie heeft andere behoeften. Hierdoor zijn onze partnerships op maat af te stemmen.

Het aantrekken van externen, uiteenlopend van uitzendkrachten tot zelfstandig interim professionals, was de afgelopen jaren vaak alleen een inkoopaangelegenheid. Dat is aan het verschuiven. Van inkoop naar inhuur. En van aandacht voor puur inhuur naar meer aandacht voor inzet. Deze beweging zien we bij veel organisaties terug. Wij maken gebruik van een gigantisch netwerk van freelance IT specialisten waar wij zorgvuldig contact mee onderhouden. Op deze wijze kunnen wij de juiste specialist bij u introduceren op zeer korte termijn.

Liefde voor Recruitment

Het volledige recruitment proces wordt uitgevoerd door Hoop4eu. Alle kandidaten en processen verlopen via onze vast aangestelde recruiter waardoor u van het volledige recruitment proces ontzorgd wordt. - Wij onderhouden het contact met de recruitmentbureaus (zorgen dat ze goed geïnformeerd zijn omtrent de rol en zorgen dat u enkel tijd besteedt aan de goede kandidaten).

Betrouwbare services

- Wij controleren de kandidaten op kwaliteit d.m.v. een telefonische screening met een door u in samenwerking met ons opgestelde checklist. Indien de kandidaat door de eerste screening heen komt, leggen wij een korte test voor om de kwaliteit te waarborgen. - We houden de pijplijn in de gaten en bouwen uw eigen kandidaten database op. Dit is voor de lange termijn interessant.

Great support

- Wij begeleiden het interview proces van begin tot het eind (incl. aanbieding en tekenafspraak indien gewenst). - Wij kunnen één dag per week op locatie aanwezig zijn zodat "recruitment" een gezicht krijgt binnen uw organisatie en deze dag gemakkelijk aanspreekbaar zijn / snel kunnen schakelen / face2face gesprekken kunnen voeren en andere recruitment gerelateerde zaken kunnen oppakken.

Referenties